0723 88 25 11

Termeni și conditii

Termeni si condiții de utilizare a site-ului ABSOLVIRE.RO

1. Definiții
1.1. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:
SITE: reprezintă SITE-ul web aparținând ROBE ABSOLVIRE SRL, care se află la adresa ABSOLVIRE.RO, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite / asigurate de către ROBE ABSOLVIRE SRL în rețeaua ROBE ABSOLVIRE SRL.
ROBE ABSOLVIRE SRL - reprezintă societatea ROBE ABSOLVIRE SRL - cu adresa București, sector 2, Str. Vatra Luminoasă nr.1, înregistrată la ONRC cu J40/2908/2021, CIF: 43761331.
MĂRCI ÎNREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale ROBE ABSOLVIRE SRL, cum ar fi ABSOLVIRE.RO, dar fără a se limita la denumirea ROBE ABSOLVIRE SRL.
UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;
UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii ROBE ABSOLVIRE SRL.

2. Conținutul site-ului
2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre ROBE ABSOLVIRE SRL, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, cât și alte informații considerate de ROBE ABSOLVIRE SRL  ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR, de regulă, în mod gratuit. ROBE ABSOLVIRE SRL își rezervă dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite gratuit sau contra cost UTILIZATORILOR.
UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale ROBE ABSOLVIRE SRL, prevăzute de legislația în vigoare.

3. Utilizarea site-ului
3.1. UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

4. Limitarea răspunderii ROBE ABSOLVIRE SRL
4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului ROBE ABSOLVIRE SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.
4.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apăruta, dacă produsul nu s-a livrat încă.
4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători și/ furnizori si ROBE ABSOLVIRE SRL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.
4.4. Prețurile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționata / în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinul ROBE ABSOLVIRE SRL, astfel că pot apărea diferențe între prețul produsului afișat pe SITE și cel afișat în magazinul ROBE ABSOLVIRE SRL. Comenzile produselor comandate pe SITE care au preț mai mic decât cel afișat în magazinul ROBE ABSOLVIRE SRL rămân valabile și vor fi onorate în ordinea înregistrării lor pe SITE și în funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comandă. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului reprezentantul ROBE ABSOLVIRE SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.
4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători.
4.8. ROBE ABSOLVIRE SRL își rezerva dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe SITE.
4.9. Orice problemă cauzată de produsele și / sau serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.
5.0. ROBE ABSOLVIRE SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și Condițiilor.
5.1. ROBE ABSOLVIRE SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.
5.2. Utilizarea Browser-ului Internet. ROBE ABSOLVIRE SRL garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.
5.3. Vă informam că eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 24 ore de la momentul recepției produsului.

6. Link-urile
Acest site conține link-uri către alte site-uri. ROBE ABSOLVIRE SRL nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul datelor colectate pe acest site.

7. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori
La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa ROBE ABSOLVIRE SRL, acesta se obligă:
a) să confirme solicitanților dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care îl privesc și pe care le-a furnizat ROBE ABSOLVIRE SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

8. Comunicarea modificărilor
Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact.
Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri.
Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu nota de informare privind prelucrarea datelor, precum și cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal.

9. Securitate
Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variază în funcție de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau în partea de sus a ferestrei, dacă utilizați browser-ul Google Chrome).
Fiind de acord cu prezentul document "Termeni și condiții de utilizare a site-ului ABSOLVIRE.RO", utilizatorii își asumă în totalitate eventualele riscuri.